Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse

Avantajele oferite de Chepeng-ul Batant Electric cu Doua Usi Opuse

Ambele trape sunt placate cu ceramica de pana la 2,5 cm grosime;

Trapele inchise sunt sunt la acelasi nivel cu gresia de pe pardoseala si se vede doar un rost nechituit;

Fiind amplasat in mijlocul incaperii, usile deschise devin paravane ce impiedica o persoana neatenta sa calce in golul chepengului;

Este dotat cu sisteme de siguranta si securitate pentru prevenirea accidentarii;

Oferă comoditate sporită în utilizare prin acționarea electrică a trapelor.

In aceasta situatie, Hebeltech Residential i-a propus lui Cristi (beneficiarul nostru), un model de Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse pentru Pivnita.

Actionarea se face din telecomanda sau prin intermediul butoanelor fixe montate pe perete iar usile chepengului au fost placate cu ceramica de 2,5 cm grosime.

Chepengul mai poate fi denumit Trapa, Usa, Capac sau in engleza Hatch. El este potrivit pentru a facilita accesul in spatii ce au diverse destinatii precum mansarda, beci, crama sau pivnita.

11Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse
11Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse

Cerintele clientului pentru modelul de Chepeng Batant Electric produs:

Trapa aceasta a fost amplasata intr-un spatiu High End,  iar cerinta lui Cristi a fost ca beciul (crama) sa fie acoperit cu un capac solid si aproape invizibil.

Pentru a raspunde acestor cerinte, inginerul nostru a creat un model special de balamale ascunse, foarte solide. Acestea permit placarea usilor cu ceramica, marmura sau travertin de pana la 3 cm grosime.

Constructia balamalelor, aduce usile in pozitia retras, asezate exact in acelasi plan cu decorul montat pe podea. Cand usile sunt inchise, se poate observa in camp doar un rost perimetral nechtuit de 3-4 mm. Astfel Crama este acoperita cu un Capac aproape Invizibil ce va surprinde musafirii de fiecare data.

De ce am ales un Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse?

Pentru ca o singura usa deschisa la 90 de grade, in incaperea respectiva, ar fi ocupat prea mult spatiu pe verticala, si ar fi avut un aspect mai putin agreabil din punct de vedere estetic.

Solutia optima a fost chepengul electric cu doua usi.

11Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse

Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse

Verifica preturile

Sisteme de Siguranta si Securitate

Siguranta si Prevenirea Accidentarii sunt foarte importante astfel incat am poiectat chepengul batant cu urmatoarele dotari:

 • Sistem de senzori ce opreste inchiderea usilor la intalnirea celui mai mic obstacol;
 • Acumulatori ce permit operarea trapelor in situatia unei pene de curent prelungire;
 • Sistem de Securitate 1 auxiliar, prin care puteti deschide electric motoarele in cazul unei eventuale defectiuni (de exemplu – oxidarea circuitelor electronicce in caz de umiditate crescuta a subsolului);
 • Sistem de Securitate 2 prin care puteti debloca motoarele din exterior in cazul ipotetic in care nu mai functioneaza nici un motor. Dupa deblocarea lor trapa se deschide manual.

Fara aceste sisteme, pentru deblocare, in caz de avarie a sistemului electronic, ar fi necesara distrugerea usilor;

11Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse
11Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse

Productie Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse pentru Pivnita:

Realizam toate proiectele din tabla de diferite grosimi pe care o taiem cu laserul.

Tabla taiata o indoim apoi astfel incat sa capete formele necesare crearii proiectului dumneavoastra.

Dupa asamblare si sudarea tuturor componentelor, efectuam vopsirea intregului ansamblu, in camp electrostatic, asigurand astfel cea mai buna protectie posibila impotriva zgaraieturilor, a umiditatii si a coroziunii.

Alte modele de chepeng pentru Mansarda sau Beci:

Executam o gama variata de proiecte speciale. Puteti vizualiza o parte din acestea in Sectiunea de Produse.

Daca aveti cerinte speciale vom proiecta impreuna un model care sa corespunda specificatiilor dumneavoastra.

11Chepeng Batant Electric Doua Usi Opuse

Testimoniale clienti

 • Mi-a placut foarte mult chepengul culisant pentru mansarda si am sunat sa comand. Din pacate la noi acasa nu s-a potrivit acest tip de chepeng pentru ca aveam deja o scara normala de beton dar cei de la Hebeltech ne-au propus un chepeng batant care ne place acum mai mult decat ne-am asteptat.

  Roni Maria
 • Bună dimineața. Recunosc că este artă! Produsele d-voastră au ridicat așa de tare stacheta încât nu o sa montez „glume” la intrarea in beciul meu: o să-l las deschis, cu o balustradă până am bănuții.

  Cornel M.
 • M-am bucurat să întâlnesc oameni atât de serioși, care și-au respectat termenul de livrare și instalare al produsului. L-am folosit pentru separarea beciului de garaj. Recomand cu încredere și încurajez acest proiect românesc.

  Ionut Dumitrescu
 • Am găsit acest model de trapa din întâmplare și atunci am știut că este exact ceea ce aveam nevoie pentru mansarda noastră. Îmi place că este foarte discret și că ocupă super puțin spațiu.

  Maria Popescu