Chepeng Batant O Usa Fata – Metalic

Toate sistemele acestei trape sunt operate de asemenea printr-un soft scris de Hebeltech cu ajutorul unitatii electronice computerizata.

Scara devine mai vizibila pentru o coborare in siguranta datorita celor trei sisteme de Iluminare cu Banda Led, se aprinde la fiecare deschidere de trapa.

In cazul in care nu este disponibil pentru deplasare specialistul nostru electronist, avem posibilitatea sa ne conectam de la distanta, via Wifi, la cutia de comanda pentru a face o diagnoza a trapei sau un update de soft.

Daca aveti deja sistem de casa inteligenta KNX, trapa ofera port de conexiune pentru a fi operata prin comenzile KNX.

Ai montat acasa mai multe sisteme Hebeltech? In situatia aceasta recomandam aplicatia pe telefonul mobil cu care poti comanda toate sistemele. In acelasi timp ai si alte alternative pentru actionarea trapei, precum, cititor de amprenta, panou de comanda prin cod pin, carduri magnetice, telecomanda, sau pur si simplu butoane fixe pe perete (standard).

11Chepeng Batant O Usa Fata - Metalic
11Chepeng Batant O Usa Fata - Metalic

De ce Chepeng Batant cu O Usa Fata?

Cate o data, configuratia amplasamentului si a decupajului in placa, impune folosirea unei singure trape, astfel am realizat acest chepeng care ofera acces comod in subsol printr-un spatiu extrem de restrans.

Si de aceasta data chepengul se integreaza perfect in designul incaperii, fiind greu de observat atunci cand sta inchis, pentru ca trapa este placata cu gresia sau parchetul pe care le-ai montat pe toata pardoseala.

Aspectul modern si High Tech fac sa iti placa sa vezi trapa chiar si deschisa, spre deosebire de trapele construite artizanal care arata bine doar inchise.

Toti membrii familiei, chiar si sufletelul de companie sunt in siguranta folosind acest chepeng datorita tuturor sistemelor de siguranta integrate.

Spatiu semnificativ devine utilizabil in incaperea in care il montezi, datorita acestei trape discrete si elegante putand circula pe toata suprafata ei.

Prin actionarea automatizata a tuturor mecanismelor este foarte comod de deschis iar scara face coborarea usoara chiar si pe o panta atat de abrupta.

Ai posibilitati multiple de actionare, dincolo de designul de exceptie, incepand de la butoane fixe pe perete, pana la cititor de amprenta sau aplicatie pe telefonul mobil.

11Chepeng Batant O Usa Fata - Metalic

Chepeng Batant O Usa Fata – Metalic

Verifica preturile

Ce este inclus?

 • Corpul de chepeng cu trapa personalizabila;
 • Doua motoare electrice;
 • Doua amortizoare cu gaz;
 • Sistem de deschidere manuala a trapei in cazul unei erori de functionare a sistemului automat;
 • Doua sisteme de senzori ce vor opri inchiderea trapei la intalnirea unui obstacol;
 • Un sistem de senzori ce opreste deschiderea trapei daca o persoana sta pe aceasta;
 • Trei sisteme de Iluminare cu Banda Led;
 • Acumulatori ce permit operarea automata a trapei in cazul unei pene de curent;
 • Comanda Electronica Computerizata cu Soft dezvoltat de Hebeltech pentru actionarea tuturor sistemelor aplicatiei. Locul pentru amplasarea cutiei electronice este ales de tine si confirmat de Hebeltech. Vei solicita electricianului responsabil cu instalatia electrica a casei sa monteze o priza 220V in locul ales. In plus, vei cere electricianului sa monteze un circuit cu trei fire de la locul ales la doza pentru butonul de actionare din mansarda si trei fire la doza butonului de pe etaj;
 • Actionare cu butoane pe perete. Butoanele sunt cu revenire, din gama celor folosite in toata casa. Vei solicita electricianului sa puna doze in locul pe care il doresti atat in mansarda cat si pe etaj;
 • Optional telecomanda suplimentara;
 • Optional cititor de amprenta in locul butonului mecanic;
 • Optional panou cu cod pin si card magnetic in locul butonului mecanic;
 • Optional actionare din aplicatie de pe telefonul mobil in plus fata de butonul mecanic;
 • Optional port pentru conexiune la sistemul KNX pentru Casa Inteligenta.
11Chepeng Batant O Usa Fata - Metalic

Testimoniale clienti

 • Mi-a placut foarte mult chepengul culisant pentru mansarda si am sunat sa comand. Din pacate la noi acasa nu s-a potrivit acest tip de chepeng pentru ca aveam deja o scara normala de beton dar cei de la Hebeltech ne-au propus un chepeng batant care ne place acum mai mult decat ne-am asteptat.

  Roni Maria
 • Bună dimineața. Recunosc că este artă! Produsele d-voastră au ridicat așa de tare stacheta încât nu o sa montez „glume” la intrarea in beciul meu: o să-l las deschis, cu o balustradă până am bănuții.

  Cornel M.
 • M-am bucurat să întâlnesc oameni atât de serioși, care și-au respectat termenul de livrare și instalare al produsului. L-am folosit pentru separarea beciului de garaj. Recomand cu încredere și încurajez acest proiect românesc.

  Ionut Dumitrescu
 • Am găsit acest model de trapa din întâmplare și atunci am știut că este exact ceea ce aveam nevoie pentru mansarda noastră. Îmi place că este foarte discret și că ocupă super puțin spațiu.

  Maria Popescu