Chepeng Batant O Usa Laterala – Sticla

Chepengul cu o usa din sticla pentru subsol sau mansarda este mai mult decat o simpla completare placuta a unei incaperi. Apreciat de beneficiari atat din Belgia cat si din Romania, ofera nenumarate beneficii atat practice, sigure, cat si estetice.

Prin aspectul unic al trapei, aceasta este una dintre cele mai inspirate alegeri pentru a pune in valoare ambele spatii pe care le delimiteaza trapa. Ea ofera in acelasi timp, izolare termica, fonica si functionalitate asigurandu-ti acces sigur si practic la spatiile subiacente, dand o nota originala suplimentara interiorului casei.

Ideea de siguranta este nelipsita pentru Hebeltech, asa ca ai sistemele de siguranta si securitate prezente si in dotarea acestei trape.

In trecut am folosit panouri de plexiglas turnat de 25 mm grosime, acesta fiind de doua ori mai usor decat sticla cu aceeasi grosime dar se zgaraie foarte usor necesitand folii de protectie ce reduc transparenta. Din aceste motive am renuntat sa mai folosim plexiglass in favoarea sticlei din trei foi stratificate cu grosimea totala de 25 mm.

Modelul acesta de chepeng se potriveste scarilor cu trepte drepte din beton sau metalice ce au o panta de coborare lina.

Iti propunem sa instalezi trapa din sticla in living, hol sau mansarda, acolo unde decupajul in placa este pozitionat langa un perete.

Acesta trapa va deveni un element de design interior important, optimizand spatiul din incapere, incat iti permite sa circuli pe toata suprafata camerei fara a o ocoli.

11Chepeng Batant O Usa Laterala - Sticla
11Chepeng Batant O Usa Laterala - Sticla

Trapa Smart

Actionarea tuturor sistemelor trapei este realizata computerizat printr-un soft scris de Hebeltech.

Trapa este dotata cu trei sisteme de Iluminare cu Banda Led.

Avem posibilitatea sa ne conectam de la distanta, via Wifi, pentru diagnoza trapei sau pentru update de soft in caz ca este necesar acest lucru.

Trapa poate fi conectata la sistem de casa inteligenta KNX.

Poti actiona trapa cu cititor amprenta, aplicatie pe mobil, cod pin, telecomanda sau pur si simplu butoane fixe pe perete (standard). In situatia in care ai montat mai multe sisteme automatizate Hebeltech, recomandam aplicatia pe telefonul mobil cu care poti comanda toate sistemele.

11Chepeng Batant O Usa Laterala - Sticla

Chepeng Batant O Usa Laterala – Sticla

Verifica preturile

De ce Chepeng de Sticla pentru Mansarda sau Crama?

Chepengul cu panouri de sticla aduce totdeauna un plus de eleganta unei incaperi fiind ajutata si de sistemul de iluminare cu banda led incorporat.

Panourile de sticla lasa lumina sa patrunda intr-un subsol sau hol intunecos.

Te ajuta sa economisesti spatiu in incaperea in care il montezi, oferind comoditate sporita in utilizare prin actionarea electrica a tuturor mecanismelor.

Dincolo de designul de exceptie, beneficiezi de un produs cu posibilitati multiple de actionare, incepand de la butoane fixe pe perete, pana la cititor de amprenta sau aplicatie pe telefonul mobil.

11Chepeng Batant O Usa Laterala - Sticla
11Chepeng Batant O Usa Laterala - Sticla

Ce este inclus?

 • Corpul de chepeng cu panouri de sticla stratificata;
 • Doua motoare electrice;
 • Doua amortizoare cu gaz;
 • Sistem de deschidere manuala a trapei in cazul unei erori de functionare a sistemului automat;
 • Doua sisteme de senzori ce vor opri inchiderea trapei la intalnirea unui obstacol;
 • Un sistem de senzori ce opreste deschiderea trapei daca o persoana sta pe aceasta;
 • Trei sisteme de Iluminare cu Banda Led;
 • Acumulatori ce permit operarea automata a trapei in cazul unei pene de curent;
 • Comanda Electronica Computerizata cu Soft dezvoltat de Hebeltech pentru actionarea tuturor sistemelor aplicatiei. Locul pentru amplasarea cutiei electronice este ales de tine si confirmat de Hebeltech. Vei solicita electricianului responsabil cu instalatia electrica a casei sa monteze o priza 220V in locul ales. In plus, vei cere electricianului sa monteze un circuit cu trei fire de la locul ales la doza pentru butonul de actionare din mansarda si trei fire la doza butonului de pe etaj;
 • Actionare cu butoane pe perete. Butoanele sunt cu revenire, din gama celor folosite in toata casa. Vei solicita electricianului sa puna doze in locul pe care il doresti atat in mansarda cat si pe etaj;
 • Optional telecomanda suplimentara;
 • Optional cititor de amprenta in locul butonului mecanic;
 • Optional panou cu cod pin si card magnetic in locul butonului mecanic;
 • Optional actionare din aplicatie de pe telefonul mobil in plus fata de butonul mecanic;
 • Optional port pentru conexiune la sistemul KNX pentru Casa Inteligenta.
11Chepeng Batant O Usa Laterala - Sticla

Testimoniale clienti

 • Mi-a placut foarte mult chepengul culisant pentru mansarda si am sunat sa comand. Din pacate la noi acasa nu s-a potrivit acest tip de chepeng pentru ca aveam deja o scara normala de beton dar cei de la Hebeltech ne-au propus un chepeng batant care ne place acum mai mult decat ne-am asteptat.

  Roni Maria
 • Bună dimineața. Recunosc că este artă! Produsele d-voastră au ridicat așa de tare stacheta încât nu o sa montez „glume” la intrarea in beciul meu: o să-l las deschis, cu o balustradă până am bănuții.

  Cornel M.
 • M-am bucurat să întâlnesc oameni atât de serioși, care și-au respectat termenul de livrare și instalare al produsului. L-am folosit pentru separarea beciului de garaj. Recomand cu încredere și încurajez acest proiect românesc.

  Ionut Dumitrescu
 • Am găsit acest model de trapa din întâmplare și atunci am știut că este exact ceea ce aveam nevoie pentru mansarda noastră. Îmi place că este foarte discret și că ocupă super puțin spațiu.

  Maria Popescu