Chepeng Culisant Doua Axe pentru Subsol

Hebeltech Rezidential, va propune acest model de Chepeng Culisant Doua Axe pentru Subsol sau Mansarda.

Chepengul mai poate fi denumit Trapa, Usa, Capac sau in engleza Hatch. El este potrivit pentru a facilita accesul in spatii ce au diverse destinatii precum mansarda, beci, crama sau pivnita.

Soluții inovative

 • Nici o diferenta de nivel la suprafata gresiei atunci cand trapa este inchisa;

 • Se poate circula pe el in siguranta;

 • Economiseste spatiu util semnificativ;

 • Oferă comoditate sporită în utilizare prin acționarea electrică a tuturor mecanismelor;

 • Oferă un spectacol surprinzător pentru orice privitor.

AL DOILEA PROTOTIP DE CHEPENG CULISANT DOUA AXE PENTRU SUBSOL SAU MANSARDA

Modelul prezentat a fost conceput si propus pentru brevetare in 2019. Acesta este un model complex de chepeng culisant, cu miscare pe doua axe, ce permite traficul casnic pe toata suprafata podelei fara a fi necesar sa ocoliti anumite zone.

Datorita sistemului de miscare pe verticala, atunci cand sistemul este inchis complet, trapa este aliniata la suprafata pardoselei anuland astfel orice diferenta de nivel specifica unui chepeng culisant pe o singura axa.

Asemeni chepengului culisant pe o singura axa, chepengul pe doua axe va ajuta sa economisiti spatiu important in incaperea unde este montat, asigurand in acelasi timp izolarea termica si fonica a spatiilor delimitate.

SIGURANTA IN EXPLOATARE A CHEPENGULUI CULISANT DOUA AXE PENTRU SUBSOL

 • De aceea am proiectat chepengul cu un sistem de senzori ce opreste imediat inchiderea usii la intalnirea unui obstacol;
 • Dupa inchiderea completa a usii, aceasta se blocheaza astfel incat sa nu se deschida atunci cand o persoana impinge accidental usa cu piciorul in sensul de deschidere;
 • Am prevazut situatia unei pene de curent perlungita si am dotat echipamentul electornic cu acumulatori ce vor permite continuarea utilizarii in astfel de situatii;
 • Tot pentru in cazul unei pene de curent sau a unei eventuale erori a modului automatizat de actionare, veti putea deschide manual trapa din exterior. Acest lucru este posibil datorita sistemului de securitate cu care este prevazut chepengul. Absenta unui astfel de sistem ar aduce cu sine necesitatea distrugerii trapei (costuri semnificative de reparatie) pentru a putea intra in subsol.

MONTAJ SI FINISAJE:

 • Placajul trapei poate fi realizat cu gresie, parchet, travertin sau granit cu orice grosime;
 • De asemenea trapa poate fi realizata din Sticla sau Plexiglas oferind astfel vizibilitate in zona subsolului.

PRODUCTIE CHEPENG CULISANT DOUA AXE PENTRU SUBSOL:

Realizam toate proiectele din tabla de diferite grosimi pe care o taiem cu laserul.

Tabla taiata o indoim apoi astfel incat sa capete formele necesare crearii proiectului dumneavoastra.

Dupa asamblare si sudarea tuturor componentelor, efectuam vopsirea intregului ansamblu, in camp electrostatic, asigurand astfel cea mai buna protectie posibila impotriva zgaraieturilor, a umiditatii si a coroziunii.

ALTE MODELE DE CHEPENG PENTRU MANSARDA SAU BECI:

Executam o gama variata de proiecte speciale. Puteti vizualiza o parte din acestea in Sectiunea de Produse.

Daca aveti cerinte speciale vom proiecta impreuna un model care sa corespunda specificatiilor dumneavoastra.

CUM COMAND?

 • Comandati Acum prin pagina de Contact de pe site si va vom apela telefonic pentru a determina impreuna varianta optima de produs pentru spatiul pe care il amenajati.
 • Apelati-ne direct pentru a intra in legatura cu consultantul dumneavoastra!

Chepeng Culisant Doua Axe pentru Subsol

Verifica preturile

Testimoniale clienti

 • Mi-a placut foarte mult chepengul culisant pentru mansarda si am sunat sa comand. Din pacate la noi acasa nu s-a potrivit acest tip de chepeng pentru ca aveam deja o scara normala de beton dar cei de la Hebeltech ne-au propus un chepeng batant care ne place acum mai mult decat ne-am asteptat.

  Roni Maria
 • Bună dimineața. Recunosc că este artă! Produsele d-voastră au ridicat așa de tare stacheta încât nu o sa montez „glume” la intrarea in beciul meu: o să-l las deschis, cu o balustradă până am bănuții.

  Cornel M.
 • M-am bucurat să întâlnesc oameni atât de serioși, care și-au respectat termenul de livrare și instalare al produsului. L-am folosit pentru separarea beciului de garaj. Recomand cu încredere și încurajez acest proiect românesc.

  Ionut Dumitrescu
 • Am găsit acest model de trapa din întâmplare și atunci am știut că este exact ceea ce aveam nevoie pentru mansarda noastră. Îmi place că este foarte discret și că ocupă super puțin spațiu.

  Maria Popescu