Presare suruburi nituibile

Despre Hebeltech Industries

Lucram cu otel-carbon, inox, aluminiu si cupru inca din 2014 iar rezultatele noastre se vad prin produsele Premium si High-End dezvoltate pana in prezent sub brand-ul Hebeltech Residential.

Hebeltech Industries a luat nastere datorita solicitarilor primite de la clientii nostri. Prin aceasta ramura oferim servicii de procesare tabla si vanzari de utilaje specifice acestei activitati.

Excelam in toate procesele de debitare, indoire si sudura asigurand precizia proceselor necesare fiecarui proiect in parte. Operam cu utilaje noi si cele mai recente tehenologii in domeniul procesarii tablei pentru a oferi cea mai buna calitate. Imbunatatim constant tehnologia si echipa pentru a face fata la oricarei provocari.

Utilajele sunt fabricate conform specificatiilor noastre sub brandul Hebeltech Industries intr-o fabrica partenera din China. Fabrica este moderna, fondata in 1978 dispune de capabilitati de ultima generatie si o echipa puternica specializata in fabricarea utilajelor de debitare si indoire.

Capabilitatiile noastre de presare suruburi nituibile

– Putere maxima 53kN
– Adancimea gatului: 456 mm
– Inaltime: 2336 mm
– Latime: 864 mm
– Adancime: 1143mm
– Greutate 550 kg

 

11

Avantajele presarii suruburilor nituibile

Presarea suruburilor nituibile a devenit o parte indispensibila in ingineria moderna. Suruburile nituibile se caracterizeaza printr-o instalare foarte rapida si simpla. Enumeram avantaje precum:

– Punct de fixare sau imbinare suplimentar (tip filet)
– Capacitate mare de incarcare a filetului
– Fara deterioarare suprafetelor vopsite
– Fara transfer de caldura