Sudura laser

Capabilitatiile noastre de taiere

  • Putere laser 2000W
  • Penetrare sudura inox 4.0 mm;
  • Penetrare sudura otel – carbon 4,0 mm;
  • Penetrare sudura aluminiu 3.0 mm;
  • Penetrare sudura cupru 3.0 mm.

Despre Hebeltech Industries

Lucram cu otel-carbon, inox, aluminiu si cupru inca din 2014 iar rezultatele noastre se vad prin produsele Hebeltech Residential dezvoltate pana in prezent. Excelam in toate procesele de debitare, indoire si sudura asigurand precizia proceselor necesare fiecarui proiect in parte. Operam cu utilaje noi si cele mai recente tehenologii in domeniul procesarii tablei pentru a oferi cea mai buna calitate. Imbunatatim constant tehnologia si echipa pentru a face fata la oricarei provocari. Utilajele sunt fabricate conform specificatiilor noastre sub brandul Hebeltech Industries intr-o fabrica partenera din China. Fabrica este moderna, fondata in 1978 dispune de capabilitati de ultima generatie si o echipa puternica specializata in fabricarea utilajelor de debitare si indoire.

Ce este sudura cu laser ?

Sudura cu laser sau sudarea cu fascicul laser (LBW) este un proces care utilizeaza o sursa de caldura concentrata sub forma de laser pentru a topi materialele, care fuzioneaza impreuna pe masura ce se racesc. Este un proces versatil, deoarece poate suda materiale subtiri la viteze rapide de sudare in timp ce executa suduri inguste si adanci pentru materiale mai groase.

In timp ce echipamentul de sudare cu laser costa mai mult decat procesele traditionale de sudare, costurile sale de operare sunt mai mici, deoarece nu necesita neaparat material de umplutura suplimentar si post-procesare. De asemenea, vitezele mari de sudare permit producerea mai multor piese pe ora. Tehnologia din spatele acestui proces se distinge semnificativ de procesele conventionale de sudare cu arc, cum ar fi MIG, TIG si SMAW. Aplicatiile moderne de sudare cu laser folosesc roboti programabili incorporati cu optica avansata pentru a viza cu precizie o zona din piesa de prelucrat.

 

11sudura laser bucuresti ilfov

Avantajele de aplicare ale sudarii cu laser

Penetrare adanca prin sudura
Patrunderea sudurii poate fi controlata indeaproape si variaza de la 0.127 mm la o adancime de pana la 6.35 mm.

Sudarea Micro Piese
Avand in vedere natura mica si precisa a fasciculului laser, materialele foarte mici si foarte subtiri pot fi imbinate cu usurinta. Aceasta include sudarea foliilor, a diafragmelor senzorilor si a instrumentelor chirurgicale.

Caldura scazuta
Laserele pulsate pot minimiza cantitatea de caldura aplicata unei piese, ajutand astfel la pastrarea la rece a componentelor electronice critice si a altor componente.

Sudarea materialelor diferite si sensibile la fisuri
Sudarea cu laser poate imbina materiale diferite si, de asemenea, materiale sensibile la fisuri.

Fara cerinta de vid
Sudarea cu laser nu necesita ca piesele sa fie in vid, ceea ce poate duce la cicluri de productie mai rapide.

Rate mari de alimentare
Sudarea cu laser poate avea loc la viteze de avans de pana la 200 de inci pe minut, ceea ce este mult mai rapid decat procesele conventionale de sudare, cum ar fi MIG si TIG. Viteze mari de avans inseamna suduri mai rapide si costuri mai mici.