Sudura Mig-Mag, Tig-Wig

Despre Hebeltech Industries

Lucram cu otel-carbon, inox, aluminiu si cupru inca din 2014 iar rezultatele noastre se vad prin produsele Premium si High-End dezvoltate pana in prezent sub brand-ul Hebeltech Residential.

Hebeltech Industries a luat nastere datorita solicitarilor primite de la clientii nostri. Prin aceasta ramura oferim servicii de procesare tabla si vanzari de utilaje specifice acestei activitati.

Excelam in toate procesele de debitare, indoire si sudura asigurand precizia proceselor necesare fiecarui proiect in parte. Operam cu utilaje noi si cele mai recente tehenologii in domeniul procesarii tablei pentru a oferi cea mai buna calitate. Imbunatatim constant tehnologia si echipa pentru a face fata la oricarei provocari.

Utilajele sunt fabricate conform specificatiilor noastre sub brandul Hebeltech Industries intr-o fabrica partenera din China. Fabrica este moderna, fondata in 1978 dispune de capabilitati de ultima generatie si o echipa puternica specializata in fabricarea utilajelor de debitare si indoire.

Sudura MIG-MAG

Oferim servicii de sudura MIG-MAG pentru fabricarea otelului usor pana la mediu, proiecte de fabricatie si sudare de productie. MIG este un proces de sudare cu arc semi-automat sau automat preferat pentru versatilitatea si viteza sa. Poate fi utilizat pentru urmatoarele materiale: otel carbon, otel inoxidabil, aluminiu, alte aliaje (feroase si neferoase), si este cunoscuta si sub denumirea de sudare MAG (metal active gaz) sau GMAW (sudura cu arc de metal cu gaz). Beneficiile serviciilor de sudare MIG includ:

– Toata capacitatea de pozitie.
– Se pot face suduri lungi fara porniri si opriri.
– Este necesara o curatare minima dupa sudare.
– Rate de depunere mai mari decat SMAW.
– Castigati viata suplimentara din produs.

11sudura mig-mag

Sudura TIG-WIG

Hebeltech are o experienta vasta in serviciile de sudura TIG-WIG pentru a satisface nevoile de productie de otel usor pana la mediu, proiecte de fabricatie si sudare de productie.

Sudura TIG-WIG (gaz inert de wolfram) este un proces in care este necesara o inalta calitate si precizie. Sudura TIG-WIG poate fi folosit pentru otel carbon, otel inoxidabil, aluminiu si alte aliaje (feroase si neferoase) si este denumit si GTAW (sudura cu arc cu tungsten cu gaz). Beneficiile serviciilor de sudura TIG-WIG includ:

– Suduri mai puternice de inalta calitate.
– Sudurile pot fi realizate cu sau fara metal de adaos.
– Controlul precis al variabilelor de sudare (caldura).
– Fara stropi.
– Distorsiune scazuta.
– Control mai mare asupra sudurii decat procedurile concurente, cum ar fi sudarea cu arc de metal ecranat si sudarea cu arc de metal cu gaz.