2021 © Chepeng. All Rights Reserved. Built by Connecto Agency

Termeni si conditii

Cine suntem


Sc Zlc Proaktiv Group Srl este o persoană juridică română, cu sediul social în Strada Polona, nr. 92, Bl. 17a+B, Sc. 3, Et. 3, Ap. 106, sector 1, Bucuresti,
având CUI nr. 27434605 și număr de ordine în registrul comerțului
J40/9203/2010.

Vă rugăm citiți cu atenție Termenii și Condițiile ( Terms and Conditions ) prezentați mai jos înainte de a solicita orice bun sau serviciu de pe site.

 

Secțiunea 1 Introducere


Următorii termeni folosiți în acest contract vor avea sensurile de mai jos:

Adresa brandului https://hebeltech.ro, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Site / Domeniu – toate informațiile de pe domeniul https://hebeltech.ro și subdomeniile acestuia care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

 

Secțiunea 2 Definiții


„Acordul” este o referire la acești Termeni și Condiții, la Politica de confidențialitate, la orice formular de comandă prevăzut pentru dumneavoastră.

„Politica de confidențialitate” se referă la politica aplicată site-ului nostru , care detaliază modul în care colectează și stochează datele personale.

„Dumneavoastră”, ” al dumneavoastră”, “ale voastre”sunt trimiteri la persoana/persoanele care accesează site-ul și care comandă serviciul de pe site sau de pe orice alt canal oferit de Zlc Proaktiv Group Srl.

“Noi”, “ ale noastre” și “Hebeltech” fac referire la firma Sc Zlc Proaktiv Group Srl

“Serviciul” sau “Servicii” fac referire la orice serviciu care se poate furniza și solicita prin intermediul site-ului nostru.

“Site-ul” face referire la website-ul nostru https://hebeltech.ro sau la canalele noastre de social media unde oferim serviciile noastre.

 

Secțiunea 3 Comenzi


Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, facebook) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
După plasarea comenzii, clientul va primi o notificare telefonică/e-mail, ce are rol de informare.

Data perfectării acordului de voințe se consideră a fi în momentul în care Clientul achita factura de avans.

Livrarea si montajul se pot realiza de catre Sc ZLC Proaktiv Group Srl, cu asigurarea confidențialității informațiilor.

Clientul are libertatea de a alege montajul in regie proprie sau prin intermediul ZLC Proaktiv Group SRL

Termenii și Condițiile pot fi modificati de catre noi în orice moment fără o eventuală notificare.

Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.
Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România.

Acești termeni și condiții (și toate obligațiile noncontractuale care decurg din sau sunt în legătură cu acestea) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.
Ambele părți se supun jurisdicției non-exclusiviste instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.

Clienți mulțumiți

Maria Popescu

Am găsit produsul din întâmplare și atunci am știut că este exact ceea ce aveam nevoie pentru mansarda noastră. Îmi place că este foarte discret și că ocupă super puțin spațiu.

Ioana Avram

Căutam o soluție pentru casa de vacanță pe care am început să o construiesc la munte în urmă cu doi ani. Am vrut să utilizez spațiul generos oferit de podul înalt așa că am amenajat un locul de joacă în mansardă. Chepengul m-a ajutat să câștig foarte mult spațiu.

Ionut Dumitrescu

M-am bucurat să întâlnesc oameni atât de serioși, care și-au respectat termenul de livrare și instalare al produsului. L-am folosit pentru separarea beciului de garaj. Recomand cu încredere și încurajez acest proiect românesc.

Roni Maria

Mi-a placut foarte mult chepengul culisant pentru mansarda si am sunat sa comand. Din pacate la noi acasa nu s-a potrivit acest tip de chepeng pentru ca aveam deja o scara normala de beton dar cei de la Hebeltech ne-au propus un chepeng batant care ne place acum mai mult decat ne-am asteptat.