Tragere piulite nituibile

Despre Hebeltech Industries

Lucram cu otel-carbon, inox, aluminiu si cupru inca din 2014 iar rezultatele noastre se vad prin produsele Premium si High-End dezvoltate pana in prezent sub brand-ul Hebeltech Residential.

Hebeltech Industries a luat nastere datorita solicitarilor primite de la clientii nostri. Prin aceasta ramura oferim servicii de procesare tabla si vanzari de utilaje specifice acestei activitati.

Excelam in toate procesele de debitare, indoire si sudura asigurand precizia proceselor necesare fiecarui proiect in parte. Operam cu utilaje noi si cele mai recente tehenologii in domeniul procesarii tablei pentru a oferi cea mai buna calitate. Imbunatatim constant tehnologia si echipa pentru a face fata la oricarei provocari.

Utilajele sunt fabricate conform specificatiilor noastre sub brandul Hebeltech Industries intr-o fabrica partenera din China. Fabrica este moderna, fondata in 1978 dispune de capabilitati de ultima generatie si o echipa puternica specializata in fabricarea utilajelor de debitare si indoire.

Cum functioneaza tragerea piulitelor nituibile?

Tragerea piulitelor nituibile a devenit o parte indispensibila in ingineria moderna. Pe scrut acestea permit:
– Nituirea diferitelor piulite pentru suruburi in componente subtiri sau rigiditate scauzat sau alte compoenente care nu sunt accesibile din ambele parti.
– Se pot conecta mai multe componente intre ele

Piulitele nituibile se caracterizeaza printr-o instalare foarte rapida si simpla. Pentru a fixa piulita, acesta se insurubeaza pe dornul filetant al aparatului de reglare, se introduce in orificiul presei si se fixeaza in functie de cursa aparatului. Acest lucru dedermina formarea cordonului de inchidere al piulitei. Dupa ce dornul filetat este indepartat, piesele pot fi insurubate.

Pentru fixarea piulitei sunt disponibile diverse instrumete care permit efectuarea eficienta a prizei. Uneltele de reglare pot fi actionate manual cu baterii sau pneumatic/hidraulic.

11

Pentru a garanta functionarea corecta a piulitelor nituibile trebuie respectate urmatoarele puncte:

1. Fixarea lor trebuie sa fie perfecta
2. Trebuie sa fie usor sa desurbati dornul filetat dupa setare
3. Instalarea in unghi drept fata de suprafata piesei
4. Trebuie resepectate gaurile specificate pentru piese, fara alezaje supradimensionate care duc la probleme de rezistenta.

Exista mai multe tipuri de piulite nituibile acestea se impart in :

Tipul capului
1.Piulite nituibile cap cupola
2.Piulite nituibile cap infundat
3.Piulite nituibile cap mic infundat

Tipul constructiei
1.Piulite nituibile cu constructie rotunda
2.Piulite nituibile cu constructie hexagonala continua sau hexagonala partial
3.Piulite nituibile cu constructie moleta
4.Piulite nituibile cu constructie inchisa

Acestea se pot gasi in sectiunea anterioara in imaginea reprezentativa. Tipul capului se afla in partea superioara si tipul constructiei se afla in partea inferioara.