2021 © Chepeng. All Rights Reserved. Built by Connecto Agency

Despre noi

Sunt Cristian Zavate si ma bucur să vă anunț că am proiectat si creat primul chepeng culisant ce se produce în România, acesta fiind un produs in brevetare.

Totul a plecat de la o necesitate proprie, pentru care nu am gasit o solutie viabila in piata, la vremea aceea, iar dupa o lungă perioadă de căutări, încercări si teste am reușit saltul de la idee la prototip in anul 2015.

Sub brandul Hebeltech, propunem in segmentul rezidential solutii speciale pentru a usura accesul catre Mansarde si Subsoluri - Crame, intr-un stil elegant si facil cu actionare prin apasarea unui buton de telecomanda sau a unui buton fix montat pe perete.

După ce au vazut primul prototip, mai multe persoane, au povestit apoi altor prieteni despre aceasta usa speciala, au aparut primele persoane interesate sa adopte solutia la ei acasa, si asa s-a născut un nou proiect ce castiga pe zi ce trece tot mai multi fani.

Plecand de la primul prototip am inceput sa diversificam gama de produse iar în baza unor comenzi ferme realizam orice tip constructiv de chepeng va doriti.

In jurul acestei idei am conturat o echipă de arhitecți, designeri, ingineri, uniti de o pasiune comună si ne place să comunicăm prin produsele pe care le realizam pentru clientii nostrii.

Construim produse unice, personalizate, la un standard ridicat, care rezolva provocările pe care le aveți în proiectele dumneavoastră și asta este cartea noastră de vizită.

Contacteaza-ne

Clienți mulțumiți

Maria Popescu

Am găsit produsul din întâmplare și atunci am știut că este exact ceea ce aveam nevoie pentru mansarda noastră. Îmi place că este foarte discret și că ocupă super puțin spațiu.

Ioana Avram

Căutam o soluție pentru casa de vacanță pe care am început să o construiesc la munte în urmă cu doi ani. Am vrut să utilizez spațiul generos oferit de podul înalt așa că am amenajat un locul de joacă în mansardă. Chepengul m-a ajutat să câștig foarte mult spațiu.

Ionut Dumitrescu

M-am bucurat să întâlnesc oameni atât de serioși, care și-au respectat termenul de livrare și instalare al produsului. L-am folosit pentru separarea beciului de garaj. Recomand cu încredere și încurajez acest proiect românesc.

Roni Maria

Mi-a placut foarte mult chepengul culisant pentru mansarda si am sunat sa comand. Din pacate la noi acasa nu s-a potrivit acest tip de chepeng pentru ca aveam deja o scara normala de beton dar cei de la Hebeltech ne-au propus un chepeng batant care ne place acum mai mult decat ne-am asteptat.