Despre noi

11Despre noi

Sunt Cristian Zavate si ma bucur să vă anunț că am proiectat si creat primul chepeng culisant ce se produce în România, acesta fiind un produs brevetat.

Totul a plecat de la o necesitate proprie, pentru care nu am gasit o solutie viabila in piata, la vremea aceea, iar dupa o lungă perioadă de căutări, încercări si teste am reușit saltul de la idee la prototip in anul 2015.

Sub brandul Hebeltech, propunem in segmentul rezidential solutii speciale pentru a usura accesul catre Mansarde, Subsoluri, Crame, intr-un stil elegant si facil cu actionare prin apasarea unui buton de telecomanda sau a unui buton fix montat pe perete.

După ce au vazut primul prototip, mai multe persoane, au povestit apoi altor prieteni despre aceasta usa speciala, au aparut primele persoane interesate sa adopte solutia la ei acasa, si asa s-a născut un nou proiect ce castiga pe zi ce trece tot mai multi fani.

De la primul model realizat, am inceput sa diversificam gama de produse, iar în baza unor comenzi ferme realizam orice tip constructiv de chepeng sau sistem automatizat va este necesar.

In jurul acestei idei am conturat o echipă de arhitecți, designeri, ingineri, uniti de o pasiune comună. Ne place să comunicăm prin produsele pe care le realizam pentru clientii nostrii. Acestea sunt solutii standardizate sau produse personalizate, pe care le realizam la un nivel inalt de executie, si care rezolva provocările pe care le aveți în proiectele dumneavoastră.

SISTEME AUTOMATIZATE HEBELTECH PENTRU CASE INTELIGENTE

Comanda acum

Ulterior, primului prototip de Chepeng Culisant pe O Axa proiectat in 2014, in anul 2018, am realizat un nou model de Chepeng Culisant care de data aceasta functioneaza pe Doua Axe, avand o constructie mult mai complexa.

Acest chepeng elimina orice diferenta de nivel de pe pardoseala si orice element metalic vizibil, fiind acoperit complet cu gresie sau parchet.

In acelasi timp este dotat cu toate elementele de siguranta si securitate in exploatare, plecand de la senzori ce opresc inchiderea trapei, senzori ce nu permit actionarea trapei cand o persoana stationeaza pe aceasta, sistem ce permite deschiderea manuala a trapei in cazul unei erori de functionare sau al unei pene de curent si alte optiuni.

Inovam in continuare si realizam modele de chepeng ce raspund cerintelor dumneavoastra. De cele mai multe ori sistemele implementate, primesc nenumarate aprecieri atat din partea clientilor cat si din partea majoritatii persoanelor care le vad in functiune.

Un nou exemplu de inovatie, este acest model de scara pentru pod sau mansarda, cu trapa din plexiglass de 250mm grosime.

Ambele sisteme sunt automatizate si sincronizate iar actionarea lor se face, de asemenea, prin apasarea unui buton pe perete sau a telecomenzii.

Acest nou sistem, transforma accesul catre pod intr-un adevarat spectacol, surpinzand orice observator. El asigura o utilizare exterm de facila a scarii si a trapei, avand un design premium, altaturi de o izolare fonica si termica aproape perfecte. In plus, trapa de plexiglas, indeplineste rolul de luminator, ce permite luminii din mansarda, sa patrunda in holurile intunecoase.

In curand va vom prezenta un suport TV automatizat pentru plasma de mari dimensiuni cu extindere de pana la 2 metri ce scoate plasma din perete aducand-o in raza vizuala atunci cand utilizatorul se asaza pe canapea si doreste sa urmareasca programele preferate.

Atunci cand decideti sa montati acasa sisteme multiple, din cele pe care le punem la dispozitie, va oferim posibilitatea sa le actionati pe toate prin intermediul aplicatiei de pe telefon.

Permanent suntem deschisi noilor provocari si cerinte din partea dumneavoastra pentru realizarea de sisteme automatizate.