Indoire abkant numeric

Capabilitatiile noastre de taiere

  • Suprafata maxima indoire 3200 mm;
  • Forta de apasare maxima 100 tone.

Despre Hebeltech Industries

Lucram cu otel-carbon, inox, aluminiu si cupru inca din 2014 iar rezultatele noastre se vad prin produsele Hebeltech Residential dezvoltate pana in prezent. Excelam in toate procesele de debitare, indoire si sudura asigurand precizia proceselor necesare fiecarui proiect in parte. Operam cu utilaje noi si cele mai recente tehenologii in domeniul procesarii tablei pentru a oferi cea mai buna calitate. Imbunatatim constant tehnologia si echipa pentru a face fata la oricarei provocari. Utilajele sunt fabricate conform specificatiilor noastre sub brandul Hebeltech Industries intr-o fabrica partenera din China. Fabrica este moderna, fondata in 1978 dispune de capabilitati de ultima generatie si o echipa puternica specializata in fabricarea utilajelor de debitare si indoire.

Ce este indoirea cu abkant numeric?

Indoirea abkant numeric, numita si formare CNC, este procesul prin care tabla este remodelata dintr-o forma plana. Folosind tehnologia de indoire CNC, puteti produce aproape orice design de componenta. Un exemplu de baza in acest sens ar fi crearea unui cot de 90 de grade care transforma o bucata plata de metal intr-un suport in forma de „L”.

CNC inseamna „controlat numeric de calculator”. Aceasta inseamna ca software-ul de calculator traduce designul dumneavoastra in cod sau numere si acest cod este cel care controleaza masinia de indoit.

Masinile folosite pentru indoirea CNC se numesc prese de frana CNC. Ele pot transforma tabla cu dimensiuni variind de la cativa milimetri la cativa metri lungime.

Servicii indoire tabla cu abkant numeric.

 

11indoire tabla cu abkant numeric

Care sunt beneficiile tehnologiei de indoire tabla cu abkant numeric?

Odata cu progresele tehnologice care creeaza o automatizare la care odata se putea doar visa, o masina de indoit CNC poate acum crea mai multe indoiri rapid si precis. Ceea ce inseamna ca componentele complexe cu mai multe indoiri pot fi produse in cateva minute, accelerand timpii de productie si reducand costurile.

Beneficiile pe care le aduce sunt urmatoarele :
– Consecventa productiei
– Flexibilitate in proiectare
– Precizie ridicata
– Timp de prelucrare economisit
– Mai putine defecte
– Varietate de aplicatii